Actualizare lunară portofoliu – Aprilie 2021

În luna aprilie am investit 621 $ în următoarele companii:

General Dynamics Corporation (GD) , este o companie globală de apărare și aerospațială. Am achiziționat această acțiune deoarece nu ar trebuii să lipsească din portofoliul meu,este o companie solidă care și-a crescut dividendul în ultimii 29 de ani consecutivi, iar ultimă creștere a fost luna trecută de 8,2 %.

Kimberly-Clark Corporation (KMB), produce și comercializează produse de îngrijire personală și țesuturi pentru consumatori la nivel mondial. Dividendul Kimberly-Clark se plătește din 1972 și a fost crescut timp de 48 de ani consecutivi; calificarea companiei drept Dividend Aristocrat și Dividend Champion.

Altria Group, Inc. (MO).(cunoscută anterior ca Philip Morris Companies, Inc.) este o corporație americană și unul dintre cei mai mari producători și comercializatori de tutun, țigări și produse conexe din lume. Aveam 5 acțiuni și am mai achiziționat încă 5, oferă un dividend superb ce a fost plătit și crescut timp de 51 de ani consecutivi, pe viitor cu siguranță o să mai cumpăr .

Verizon Communications Inc (VZ). este unul dintre principalii furnizori mondiali de comunicații, informații și produse de divertisment și servicii către consumatori, companii și entități guvernamentale. Cu o prezență în întreaga lume, compania oferă servicii și soluții de voce, date și video în rețele concepute pentru a satisface cererea clienților de mobilitate, conectivitate de rețea fiabilă, securitate și control. VZ este acum în primul rând o afacere wireless (70% din venituri și aproape toate veniturile din exploatare). Acesta servește aproximativ 89 de milioane de clienți de telefonie postplătită și 4 milioane de telefoane preplătite și conectează alte 24 de milioane de dispozitive de date, cum ar fi tablete, prin rețeaua sa națională, ceea ce îl face cel mai mare din SUA operator wireless.

Cu aceste achiziții am adus un plus de 26,13 $ la dividende mele anuale , nete. Valoarea portofoliului a ajuns la aprox 3.810 $ cu un profit de 243,68 $ , după cum stiți pentru mine asta puțin mai contează , ceea ce contează este totalul DIVIDENDELOR NETE, am ajuns la 140,67 $ dividende anuale !

În aprilie am încasat de la Realty Income 1,49 USD dividende, și în luna aceasta mai am de primit pe 30.4 de la Altria , cam asa arată Calendarul dividendelor mele la momentul actual:

Haideți să vedem ce creșteri am avut în luna aprilie la dividende .

Procter & Gamble (PG) și-a anunțat următorul dividend de 0,87 USD pe acțiune, o creștere de 10% față de plata anterioară a companiei de 0,79 USD.

Johnson & Johnson (JNJ) și-a anunțat următorul dividend de 1,06 USD pe acțiune, o creștere de 5,0% față de plata anterioară a companiei de 1,01 USD.

Dețin 2 acțiuni PG și 1 acțiune JNJ, din aceste creșteri am adăugat 0,87 USD dividendelor mele anuale.

Am mai urcat cu un prag obiectivelor mele , puteți vedea puțin mai jos, este un tabel creat pentru a ține evidența dividendelor lunare, desigur ca dividendele le reinvestesc , dar e interesant sa pot vedea ce aș putea să cumpara cu ele.

Aici aveți un Link direct către tabelul unde țin eu evidența la acțiuni , dividende și creșteri :

CLICK AICI

Avertisment*

Acest site prezintă exclusiv o părere personală despre investiții. Nu cumpărați acțiuni bazându-vă pe ce citiți aici! Asigurați-vă că înțelegeți foarte clar riscurile implicate și vă faceți singuri temele!

Dacă îmi apreciezi blog-ul și munca depusă, mă poți susține pe Patreon!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *