Prezentare portofoliu

În acest articol vreau să vă prezint portofoliul meu investiții !

La momentul actual am investit aproximativ 3000 $ în 10 companii individuale,nu o să discut acum despre ele, probabil în viitor voi face analize pentru fiecare în parte și vom discuta despre ele !

Investesc doar în companii solide din State ce oferă dividende și acestea sunt crescute de la an la an,iar scopul meu final este să creez un cashflow pasiv să ating libertatea financiară.

După cum puteți vedea la suma de 3000$ am o capitalizare de 152,44 $ , dar pentru mine asta contează mai puțin , dividendele nete sunt cele importante și am ajuns la un venit pasiv doar din dividende de aprox 114,00 $ anual / 9.50$ lunar . Poate suma aceasta vi se pare mică la banii pe care i-am investit și pe mulți vor descuraja acest lucru dar primi ani sunt ce-i mai grei, nu o să se vadă mare lucru dar cu timpul dobânda compusă își va face treaba de minune !

Important ca înainte să ne plasam banii intr-o companie trebuie să ne facem singuri temele și să analizăm compania respectivă,într-un articol viitor voi scrie ce criterii și indicatori urmăresc ca să investesc intr-o companie. Nu trebuie să investiți exact ca mine și să vă băgați banii exact în aceleași companii.

În următoarele articole ce vor urma pe blog-ul meu, o să găsiți multe informații despre această strategie pe care o urmez (Dividend Growth Investing),analize companii,și actualizări lunar despre portofoliul meu.

Învestițiile sunt foarte plictisitoare și trebuie să avem răbdare,să investim disciplinat și constant o anumită sumă de bani pe care suntem dispuși să o pierdem! Mulți fug de această strategie și zic vai dar ne trebuie sute de mii de dolari $ ca să începem să investim în companii ce generează Dividende, total greșit ! Puteți începe cu ce sumă doriți dvs 150$,200$ lunar, ideea e să investim pe termen foarte lung că dobânda compusă să își facă treaba, iar dupa ani și ani veți fi uimiți unde puteți ajunge!

Acum nu vă gândiți că puteți începe această strategie cu sume foarte mici, pentru că nu se va simți mare lucru , oricum totul are un început și vă incurajez să incepeți să investiții, chiar daca nu aveți o sumă foarte mare la momentul actual ! Investițiile vă vor disciplina!

Link către portofoliu: click aici

Investițiile le-am început serios și aplicând această minunată strategie în urmă cu 1 lună și 9 zile, iar pe partea de dividende momentan am primit doar de la Coca-cola (KO) 3,02$ net,în poza de mai jos puteți vedea cum arată calendarul meu de Dividende !

Link către Dividend Calendar: click aici

Voi face lunar actualizări despre portofoliu și ce companii voi achiziționa pe viitor.

Avertisment*

Acest site prezintă exclusiv o părere personală despre investiții. Nu cumpărați acțiuni bazându-vă pe ce citiți aici! Asigurați-vă că înțelegeți foarte clar riscurile implicate și vă faceți singuri temele!

Dacă îmi apreciezi blog-ul și munca depusă, mă poți susține pe Patreon!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *